Om oss

Vi är inte bara en riktig tygbutik på nätet, utan även en fysisk tygbutik butik i Gnarp, efter kusten i norra Hälsingland. Till oss kan komma med x-tåget från Gävle eller från Sundsvall, vi finns alldeles intill järnvägsstationen. Där tågperongen slutar finns vi, passar det inte att ta tåget eller bilen nu när drivmedel har blivit så dyrt kan du även åka buss från både Hudiksvall och Sundsvall. Bussen stannar alldeles i närheten.

Butiken är öppen vardagar mellan 11.00 - 17,00 och på lördagar 10.00 - 14.00. Söndagar och röda helgdagar har vi stängt.

I vår nätbutik hittar du delar av vårt sortiment, bland annat ett urval av linnetyger, vadmalstyge, garner samt inte minst - drygt 2000 ollika lapptäckstyger.

Några bilder från vår Garnavdelning där du hittar handfärgade garner, garner från Rauma, Vikinggarn, Filcolana, Onion mm.

 

 

I vår butik  här i Gnarp finns även tyger för heminredning som möbeltyger och gardintyger som kan ge ditt hem en helt ny känsla på ett enkelt sätt.

En bild som visar ett loppisfynd före och efter uppsnyggning.

 

En karmstol som fått sin sits omklädd blev som ny.

 

Modetyger till vardag och fest hittar du hos oss, tycker du om att sy kläder till både vuxen och barn kan du fynda bland stuvar och metervaror i jersey. Vi har mönster från Burda, Mc´Calls, Buttericks och Vouge, knappar och övriga sybehör finns också.

Sidentyger till fina festen, bröllop och andra trevliga tillfällen.

 

Viscose och jerseystuvar till sommarlätta plagg säljer vi på vikt till riktigt bra pris som gör att du kan förnya och uppdatera din garderob till rimlig kostnad.

Hos oss hittar du "kokt ull"i härliga färger och ett urval av tunnare ull passande till byxor, kjolar mm.

 

Tillhör du dem som har en vävstol och gärna väver? Vi har ett stort utbud av mattrasor som LYXTRASAN, SKUREN TRASA och JERSEYTRASOR i påsar och så finns det mattvarp och färdiga varpflätor.

Lyxtrasan, varp och varpflätor hittar du även online i vår webbutik

 

 

 

 

 


 

Vägbeskrivning till vår fysiska butik: Kör E4 till Gnarp, norra infarten. Sväng in vid Q8-macken, kör 800m rakt fram på Östra Stationsvägen.

Vi finns i ett stort grått hus på höger sida, strax innan järnvägsstationen. Välkommen!

Produkter